STN EN 61262-7: 2001 (36 4736), Zdravotnícke elektrické prístroje. Charakteristiky elektrooptických zosilňovačov röntgenového obrazu Časť 7 Stanovenie modulačnej prenosovej funkcie - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61262-7: 1995