STN EN 61676: 2004 (36 4768), Zdravotnícke elektrické prístroje. Prístroje používané na neinvazívne meranie napätia na röntgenke v diagnostickej rádiológii. - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61676: 2002