STN EN 60601-2-40: 2001 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-40 Osobitné požiadavky na bezpečnosť elektromyografov a vyhodnocovačov evokovaných potenciálov - Auxt, Anton; Vejrosta, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60601-2-40: 1998 v českej verzii