STN EN 60601-2-51: 2004 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-51 Osobitné požiadavky na bezpečnosť jedno- a viackanálových elektrokardiografov na záznam a analýzu vrátane základných funkčných charakteristík - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60601-2-51: 2003