STN EN 60601-3-1: 2001 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 3-1 Základné technické požiadavky na transkutánny monitorovací prístroj parciálneho tlaku kyslíka a oxidu uhličitého - Drobný, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60601-3-1: 1996