STN EN 61266: 2001 (36 4884), Ultrazvuk. Použitie vreckového dopplerovského detektora pri detekcii srdcových oziev plodu. Prevádzkové požiadavky, metódy merania a dokumentácia výsledkov. - Auxt, Anton; Říčný, Leopold (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61266: 1995 v českej verzii