STN EN ISO 9227: 2018 (03 8132), Skúšky korózie v umelých atmosférach. Skúšky soľnou hmlou (ISO 9227: 2017). - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9227: 2017