STN 33 2000-4-46: 2018, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-46 Zaistenie bezpečnosti. Bezpečné odpojenie a spínanie - Čatlošová, Valentína; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma obsahuje HD 60364-4-46: 2016 v slovenskom jazyku