STN 33 2000-6: 2018, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 6 Revízia - Čatlošová, Valentína; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma obsahuje HD 60364-6: 2016 vrátane opravy HD 60364-6: 2016/AC: 2017-11