STN EN 10027-1: 2018 (42 0012), Systém označovania ocelí Časť 1 Značky ocelí - Mráz, Ľuboš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10027-1: 2016