STN 33 2000-5-551/A11: 2018, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-55 Výber a stavba elektrických zariadení. Iné zariadenia. Oddiel 551: Nízkonapäťové generátorové agregáty. Zmena A11 - Čatlošová, Valentína; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto zmena A11 STN 33 2000-5-551: 2010 obsahuje HD 60364-5-551: 2010/A11: 2016