STN IEC 60315-1: 1993 (36 7090), Meracie metódy rádiových prijímačov na rôzne druhy vysielania Časť 1 Všeobecné úvahy a meracie metódy vrátane nízkofrekvenčných meraní - Kroneraff, Vladimír; Sidorová, Mária (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 315-1: 1988 a zavádza HD 560.1 S1: 1990