STN EN 50098-1: 2001 (36 7211), Káblové rozvody informačnej techniky v budovách Časť 1 Základný prístup ISDN - Tuška, Ján; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 50098-1: 1998