STN EN 50098-1/A1: 2003 (36 7211), Káblové rozvody informačnej techniky v budovách Časť 1 Základný prístup ISDN. Zmena A1 - Nevin, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 50098-1: 2001 je slovenskou verziou EN 50098-1: 1998/A1: 2002 vrátane opravy z januára 2003