STN EN 50360: 2002 (36 7901), Výrobková norma na preukazovanie zhody mobilných telefónov so zakladnými obmedzeniami z hľadiska vystavenia človeka elektromagnetickým poliam (300 MHz až 3 GHz). - Chovanová, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50360: 2001 v českej verzii