STN EN 60849: 2001 (36 8012), Núdzové akustické systémy. - Mokráňová, Silvia; Krůs, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60849: 1998 v českej verzii