STN IEC 60268-13: 1995 (36 8305), Elektroakustické zariadenia Časť 13 Posluchové testy reproduktorových sústav - Novák, Josef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 268-13: 1985