STN IEC 60094-6: 1995 (36 8420), Systémy pre záznam a reprodukciu zvuku použivajúce magnetickú pásku Časť 6 Cievkové systémy - Mentlík, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 94-6: 1985, ktorá bola prevzatá bez zmien do HD 311.6S1: 1987