STN EN 61094-4: 2002 (36 8880), Meracie mikrofóny Časť 4 Technické požiadavky na pracovné etalónové mikrofóny - Šebok, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61094-4: 1995