STN ISO 2382-2: 1995 (36 9001), Informačná technika. Slovník Časť 2 Aritmetické a logické operácie - Nechanická, Olga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2382-2: 1976