STN EN ISO 14713-1: 2018 (03 8261), Zinkové povlaky. Návody a odporúčania na protikoróznu ochranu oceľových konštrukcií Časť 1 Všeobecné princípy navrhovania a odolnosti proti korózii (ISO 14713-1: 2017) - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14713-1: 2017