STN EN 13480-1: 2018 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 1 Všeobecne - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-1: 2017