STN EN 13480-4: 2018 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 4 Výroba a inštalácia - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-4: 2017