STN EN 12999 + A2: 2018 (27 0037), Žeriavy. Nakladacie žeriavy. - Rusňák, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12999: 2011 + A2: 2018