STN EN 1634-1 + A1: 2018 (92 0812), Skúšanie požiarnej odolnosti a tesnosti proti prieniku dymu zostáv dverí, uzáverov a otváracích okien a prvkov stavebného kovania Časť 1 Skúšky požiarnej odolnosti zostáv dverí a uzáverov a otváracích okien - Rástocký, Štefan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1634-1: + A1: 2018