STN EN 60335-1/A13: 2018 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A13 - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto zmena A13 STN EN 60335-1: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-1: 2012/A13: 2017