STN EN 13445-3 + A1/A3: 2018 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie. Zmena A3 - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto zmena A3 STN EN 13445-3 + A1: 2016 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-3: 2014/A3: 2017