STN ISO/IEC 8859-2: 2003 (36 9111), Informačné technológie. Množiny grafických znakov kódované jednou 8-bitovou slabikou (jedným oktetom) Časť 2 Latinská abeceda č. 2 - Juhás, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC 8859-2: 1999