STN 36 9304: 2002, Binárna aritmetika s pohyblivou rádovou čiarkou pre mikroprocesorové systémy. - Krchlíková, Jana; Schwarz, Jindřich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 60559: 1989 v českom jazyku