STN ISO/IEC 9549: 1995 (36 9352), Informačná technika. Galvanické oddelenie symetrických obvodov rozhraní. - Ženíšek, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO/IEC 9549: 1990