STN 35 9510-1: 2003, Kancelárske stroje. Deštrukcia nosičov informácií Časť 1 Požiadavky a skúšobné metódy na zariadenia a inštaláciu - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je prekladom normy DIN 32757-1: 1995