STN ISO 7498-2: 1993 (36 9615), Systémy na spracovanie informácií. Prepojenie otvorených systémov (OSI). Základný referenčný model Časť 2 Bezpečnostná architektúra - Pořízek, Radoslav (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 7498-2: 1989