STN ISO/IEC 7498-4: 1993 (36 9617), Systémy na spracovanie informácií. Prepojenie otvorených systémov (OSI). Základný referenčný model Časť 4 Základná štruktúra spracovania - Pořízek, Radoslav (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO/IEC 7498-4: 1989