STN EN 13480-8: 2018 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 8 Dodatočné požiadavky na potrubia z hliníka a hliníkových zliatin - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-8: 2017