STN EN ISO 20349-1: 2018 (83 2515), Osobné ochranné prostriedky. Obuv chrániaca pred rizikami v zlievarňach a pri zváraní Časť 1 Požiadavky a skúšobné metódy na ochranu pred rizikami v zlievarňach (ISO 20349-1: 2017) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20349-1: 2017