STN ISO 45001: 2018 (83 3000), Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Požiadavky s návodom na používanie. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 45001: 2018