STN EN 60335-2-89/A2: 2018 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-89 Osobitné požiadavky na komerčné chladiace spotrebiče so zabudovanou alebo oddelenou kondenzačnou jednotkou alebo motorkompresorom. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-89: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-89: 2010/A2: 2017