STN ISO 8648: 1994 (36 9641), Systémy na spracovanie informácií. Prepojenie otvorených systémov. Vnútorná organizácia sieťovej vrstvy. - Pořízek, Radoslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 8648: 1988