STN ISO/IEC 9066-1: 1995 (36 9680), Informačná technika. Textová komunikácia, spoľahlivý prenos Časť 1 Model a definícia služieb - Pavel, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO/IEC 9066-1: 1989