STN ISO/IEC 9066-2: 1995 (36 9681), Systémy spracovania informácií. Textová komunikácia. Spoľahlivý prenos Časť 2 Špecifikácia protokolu - Pavel, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO/IEC 9066-2: 1989