STN ISO/IEC 9072-1: 1993 (36 9683), Systémy zpracování informací. Textová komunikace. Dálkové operace Časť 1 Model, notace a definice služeb - Müller, Zdeněk (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO/IEC 9072-1: 1989