STN ISO 9314-1: 1995 (36 9690), Systémy spracovania informácií. Rozvinuté dátové rozhranie s optickými vláknami (FDDI) Časť 1 Protokol fyzickej vrstvy kruhu s poverením (PHY) - Pavel, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obvsahuje ISO 9314-1: 1989