STN ISO 9314-2: 1995 (36 9690), Systémy spracovania informácií. Rozvinuté dátové rozhranie s optickými vláknami (FDDI) Časť 2 Riadenie prístupu k médiu a kruhu s poverením (MAC) - Pavel, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 9314-2: 1989