STN ISO/IEC 9541-1: 1995 (36 9693), Informačná technika. Výmena informácií o fontoch Časť 1 Architektúra - Matějček, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma je prekladom ISO/IEC 9541-1: 1992