STN ISO/IEC 9541-2: 1995 (36 9693), Informačná technika. Výmena informácií o fontoch Časť 2 Formát výmeny - Matějček, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO/IEC 9541-2: 1992