STN EN 1546-2: 2001 (36 9715), Systémy s identifikačnými kartami. Medziodborová elektronická peňaženka Časť 2 Bezpečnostná architektúra - Blaho, Peter; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1546-2: 1999 v českom jazyku