STN EN 753-3: 2001 (36 9722), Systémy s identifikačnými kartami. Medziodborové tenké ohybné karty Časť 3 Skúšobné metódy - Blaho, Peter; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma j identická s EN 753-3: 1999 v českom jazyku