STN EN 726-2: 2001 (36 9723), Systémy s identifikačnými kartami. Telekomunikačné karty s integrovanými obvodmi a koncové zariadenia Časť 2 Bezpečnostné aspekty - Blaho, Peter; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 726-2: 1995 v českom jazyku