STN EN 726-3: 2002 (36 9723), Systémy s identifikačnými kartami. Telekomunikačné karty s integrovanými obvodmi a koncové zariadenia Časť 3 Požiadavky na karty nezávislé od aplikácie - Blaho, Peter; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Tato národná norma je identická s EN 726-3: 1994 v českom jazyku