STN EN 726-4: 2002 (36 9723), Systémy s identifikačnými kartami. Telekomunikačné karty s integrovanými obvodmi a koncové zariadenia Časť 4 Požiadavky na kartové koncové zariadenia nezávislé od aplikácie - Blaho, Peter; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 726-4: 1994 v českom jazyku